Little Known Facts About پمپ سانترفیوژی.
Little Known Facts About پمپ سانترفیوژی.
Blog Article
با جهان آب تماس بگیرید ، متخصصین جهان آب آماده پاسخگویی به ما هستند.
پمپهای اسید عمدتاً برای جابجایی موادی مانند اسیدها (مانند اسید سولفوریک و اسید نیتریک)، حلالها، مواد شوینده، کاستیک سودا، آبکاری فلزات، و دیگر مواد شیمیایی استفاده میشوند.
به همین دلیل سیل وایتون بیشتر برای اسید هایی با خورندگی زیاد مانند اسید سولفوریک مورد استفاده قرار می گیرند و پمپ هایی با این ویژگی را پمپ اسید سولفوریک می نامند.
جنس سیال تنها یک عامل و فاکتور در انتخاب این نوع پمپ ها محسوب می شود. در ویدیو زیر میتوانید قسمتی از اجزای پمپ اسیدی را مشاهده کنید.
این سری از پمپ های بهمن خودمکش بوده با مخزن نصب شده در ورودی پمپ و بدون نیاز به هواگیری سیال را مکش کرده و به سمت خروجی هدایت می کند.
نمایندگی فروش انواع پمپ ضد اسید یا پلیمری بهمن، لطفا جهت استعلام قیمت خرید، دریافت مشخصات فنی و کاتالوگ با واحد مشاوره فنی تماس بگیرید.
تمامی حقوق مادی و معنوی وب سايت متعلق به شرکت آبروان می باشد.
از این رو معمولا گفته می شود که انتخاب و خرید انواع پمپ های صنعتی کار تخصصی است و نیاز به دانش و تجربه بالایی دارد. متخصصین شرکت آبروان آماده ارائه مشاوره به شما در این زمینه هستند.
اینجاست که انواع پمپ پلیمری کاربرد پیدا می کند. به پمپ پلیمری، پمپ اسید شور یا همان اسید شویی و البته به غلط پمپ شیمیایی نیز گفته می شود. اما بیایید بهتر و دقیق تر بدانیم که پمپ پلیمری چیست؟ در انتهای این مقاله نیز نکاتی در مورد راهنمای خرید این محصول برای شما آورده شده است. پس با ما همراه باشید.
بدنه پمپ اسید تشکیل شده از مواد مختلفی است . هرکدام از این مواد به گونهای هستند که میتوان به get more info پمپ مقاومت و استحکام ببخشند و شامل موارد زیر میشوند:
برای روشن شدن موضوع، زمانیکه در یک واحد آپارتمانی دو یا سه واحد به طور همزمان نیاز به مصرف آب داشته باشند میزان آبدهی پمپ در حداکثر مورد استفاده قرار می گیرد و درست در همین نقطه به دلیل محدودیت دپی پمپ سانتریفیوژی راندمان آن کاهش می یابد.
در پمپ شیمیایی نیرو از میل لنگ به پیستون منتقل میشود تا سیال داخل سیلندر فشرده یا تخلیه شود.
برای دریافت آخرین اخبار و اطلاعات ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
در پمپ اسید شویی یا ضد اسید از محرکههای موتوری که غالبا دارای پروانههای پیچی هستند برای مکش استفاده می گردد. این پروانهها که بسته و یا نیمه باز می باشند باعث شتاب دهی سیال شده و در نتیجه افزایش انرژی جنبشی سبب خروج سیال با فشار زیاد می گردد.